Klaus Iohannis adevărul despre PSD! Lovitura președintelui 5
Politic Ultima Ora

Klaus Iohannis adevărul despre PSD! Lovitura președintelui

Președintele Klaus Iohannis a criticat faptul că, liderul PSD, Marcel Ciolacu,a introdus un amendament la legea piețelor, prin care, acestea vor rămâne deschise, în ciuda decizie guvernului, care a hotărât ca acetea să fie închise, dacă nu au o ventilație corespunzătoare.

”Chestiunea pieţelor e una care a dus la destul de multe dezbateri şi în spaţiul public. Eu cred că măsura luată de Guvern e una justă pentru că nu se închid toate pieţele, ci doar cele care funcţionează în spaţii închise unde nu pot fi garantate măsurile de protecţie a vânzătorilor şi cumpărătorilor. Aceste măsuri sunt doar pentru câteva săptămâni.

”Guvernul şi experţii hotărăsc anumite măsuri, PSD doar ca să arate că e cu mulţi parlamentari hotărăşte inversul. Românii îşi doresc o guvernare sprijinită de Parlament ca să poate fi cât se poate de eficientă”, a afirmat Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii