Monicăi Bârlădeanu
Politic

Iubitul Monicăi Bârlădeanu la DNA. Are legătură cu Elena Udrea

Iubitul Monicăi Bârlădeanu la DNA. Are legătură cu Elena Udrea

Iubitul Monicăi Bârlădeanu, Boby Păunescu a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul DNA. Potrivit unor surse el este audiat într-un dosar al Elenei Udrea.

Update: Omul de afaceri Bobby Păunescu s-a prezentat joi la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de corupție, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.La ieșirea din sediul DNA, Bobby Păunescu a răspuns evaziv întrebărilor puse de jurnaliști și a negat că ar fi fost chemat în calitate de martor într-un dosar al Elenei Udrea.

Astfel, el a spus că a venit la DNA în calitate de „regizor-producător” și a că primit explicații din partea procurorilor în legătură cu modul de desfășurare a unei anchete.

„În calitate de regizor-producător. Martor, nu. Pe scurt, nicio calitate, în niciun fel, nici martor. Eu am vrut să știu și le mulțumesc foarte mult că au avut timp să îmi explice cum se face o anchetă, informații de care am nevoie la scenariu… Întrebați, fiți agresivi… La treaba asta, motivul a fost filmul. M-au întrebat cum se fac filmele. Am venit fără avocat. Dacă veneam în calitate de martor, vă spuneam. E vorba de 50 de ani din viața mea. Cineva a scris o carte cu 50 de ani din viața lui, care se termină zilele astea”, le-a spus el jurnaliștilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.