Soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, anunță sfârșitul carierei politice
Soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, anunță sfârșitul carierei politice
Politic Ultima Ora

ISTERIE! Pandele a luat foc după ce Firea a pierdut Primăria Capitalei! Cere intervenția DNA!

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a răbufnit duminică seară, la România TV, după ce a aflat că soţia sa, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Suntem prea singuri. Gabi a fost prea singură în această campanie. Toate lăturile care s-au aruncat pe mine, începând de la USR, plus această distrugere a României şi acest individ Plicuşor Ban.

Această puşcărie de om care a spus de mine că am făcut răul pământului, că am făcut afacerile pământului, că sunt infractorul infractorilor, această nenorocire de om, voi scoate în evidenţă ce a făcut această plagă a societăţii româneşti.

PNL-ul se găseşte într-o mare nenorocire. Acest individ care a spus că DNA-ul trebuie să vină să mă ia pe mine şi pe Gabriela Firea.

Bucureştenii nu au ştiut că apa caldă vine de la Guvern. Şi toate nenorocirile astea i le-au pus în spate. Cum e posibil ca tu, premierul României, să spui că dacă va câştiga Nicuşor Dan bucureştenii vor avea apă caldă? Cum e posibil să spui asemenea nenorociri?”, a declarat Pandele.

Edilul susţine că soţia sa nu a fost de acord să iasă cu o campanie negativă.

„Întrebaţi-o pe Dana Budeanu. Din momentul ăsta mă voi transforma într-o portavoce. De ce îi iau apărarea lui Gabi Firea? Sunt revoltat ca român.

Sunt revoltat ca ofiţer al statului român. Vreau să atenţionez rezerviştii României. Nu ştiu ce îi aşteaptă din partea acestui partid care va distruge România.

Se numeşte USR PLUS. (…) USR PLUS este cea mai mare nenorocire a României în ultimii 30 de ani. Aceşti oameni vor distruge România, plus Ludovic Orban. Gabi Firea a luptat singură împotriva tuturor. Am rugat-o pe Gabi să mă lase să îl sun pe Ludovic.

Eu îl cunosc pe Ludovic destul de bine. Vor spune că faci scandal, nu e bine, nu, nu! Îmi pare rău că am ascultat-o pe Gabi pentru că dacă eu ieşeam şi spuneam ce ştiu despre Orban îl duceam 3-4 procente în jos. L-am sunat şi i-am spus: ai adunat toate lăturile lumii! Câte aranjamente, care obligaţii are de făcut Nicuşor Dan.

Rog instituţiile statului să verifice tot ce au făcut Ludovic Orban şi Plicuşor Ban. Am vorbit cu Ludovic Orban, el a vorbit puţin mai domol şi a spus: Florine, au fost doar declaraţii politice”, a precizat Pandele.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.