ALERTĂ ÎN PSD! Bădălău are probleme cu legea. Dosarul este pe masa procurorilor DNA! Ilegalități pe vremea în care a fost ministru
ALERTĂ ÎN PSD! Bădălău are probleme cu legea. Dosarul este pe masa procurorilor DNA! Ilegalități pe vremea în care a fost ministru
Politic Justiție Ultima Ora

Ipoteză ȘOCANTĂ: Valiza ”Teleormanleaks”, cu documnetele lui Dragnea, ar fi opera lui… Nicolae Bădălau

La vârful PSD prinde contur un scenariu cu adevărat grav: uriasul scandal al valizei cu documentele despre Liviu Dragnea si compania Teldrum, documente care au ajuns la jurnalistii de la Rise Project, ar fi de fapt declansat de senatorul PSD Nicolae Bădălau, notează publicaţia Puterea.

Potrivit sursei citate, in Partidul Social Democrat este de notorietate faptul ca liderul PSD Giurgiu detinea aceste documente de la Teodor Nitulescu, fostul prefect de Teleorman si fost apropiat al lui Liviu Dragnea, cel care de altfel l-a si denuntat la DNA pe liderul PSD, in legatura cu fapte privind activitatea Teldrum. Nitulescu a fost vazut de nenumarate ori in compania lui Badalau, ba chiar a fost surprins iesind din casa baronului de Giurgiu. Mai mult, Badalau nu a facut niciodata un secret din faptul ca este in relatii de prietenie cu Nitulescu.

„Sa fim seriosi, intr-un judet ca Giurgiu in care nici iarba nu creste fara ca baronul Badalau sa aprobe asta, cine isi poate imagina ca locuinta lui, in fapt o vila transformata intr-o adevarata fortareata din punct de vedere al sigurantei, a fost sparta de hoti?! Si ca hotii s-au multumit sa fure doar ce au gasit la parter, cativa banuti si un pistol?!! In plus, sa nu uitam un amanunt foarte important: in noaptea asa-zisului jaf, Badalau insusi a dezactivat mecanismul video de supraveghere al locuintei. De ce ar face asta cineva, asa din senin?!!

Lucrurile sunt clare, cel putin pentru Liviu Dragnea si pentru apropiatii sai din conducerea PSD, ca Nicolae Badalau si-a inscenat asa-zisul furt din vila sa, pentru a putea justifica in fata lui Dragnea si a conducerii PSD, aparitia documentelor in redactia Rise Project. Liderii apropiatii de Dragnea asa justifica nenumaratele revolte ale lui Badalau: ba semneaza scrisoarea “pucistilor” si declara ca Dragnea trebuie sa se retraga, ba se dezice de “pucisti” si iese din sala unde se desfasura CEX-ul fix la momentul votului, dupa care se aude ca Dragnea urmeaza ca la remanierea guvernamentala sa il premieze pe senatorul Ficatel cu un post de vicepremier si cu unul de ministru. Apoi, in PSD, nu mai e de mult timp un secret ca Badalau chiar se mandrea cu faptul ca il santaja cumva pe Dragnea cu aceasta valiza cu documente, erijandu-se in fata sefului PSD in trezorierul grijuliu al “comorii din valiza lui Nitulescu””, mai notează puterea.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.