Iohannis pleacă la Bruxelles. Va participa la Reuniunea Consiliului European
Politic Ultima Ora

Iohannis cheamă românii în stradă și face praf PSD-ul: ”A devenit un grup de lobby pentru un infractor”

După ce a anunțat, la Sibiu, că va candida pentru a doua oară pentru Cotroceni,  președintele Klaus Iohannis a mai avut o intervenție, la adresa PSD. ”Faptul că Liviu Dragnea, condamnat de două ori, nu dispare din viața publică, este treaba lui. Grav este că PSD nu își dă seama că trebuie să îl trimită acasă. PSD a devenit un grup de lobby pentru un infractor”, a spus Iohannis.

Președintele României a spus că va candida a doua oară pentru a da un impuls societății să continuie ceea ce este de continuat.

Iohannis a subliniat că nu se teme de suspendare: ”Nu există un mortiv de suspendare și nu are cine să facă suspendarea. Nu doresc nimănui să se teamă de mine, dar să se teamă de români”.

Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a-l cataloga, de mai multe ori, pe Liviu Dragnea drept ”infractor condamnat de două ori”, care ar trebui să dispară din viața publică.

” Faptul că Liviu Dragnea, condamnat de două ori, nu dispare din viața publică, este treaba lui. Grav este că PSD nu își dă seama că trebuie să îl trimită acasă. PSD a devenit un grup de lobby pentru un infractor”, a spus președintele.

Iohannis le-a cerut românilor să fie vigilenți la ordonanțele de urgență pe care PSD le va da în vacanța parlamentară, așa cum s-a întâmplat cu Ordonanța 13. ”Societatea civilă trebuie să fie în alertă, să protestăm”, a adăugat Klaus Iohanis.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.