Dovezi incredibile. PSD partidul mafioților! Interlopii conduc partidul. FOTO-VIDEO
Dovezi incredibile. PSD partidul mafioților! Interlopii conduc partidul. FOTO-VIDEO
Ultima Ora Justiție Politic

Judecătorii dau o lovitură cruntă PSD. A fost exclusă pentru trădare. Sentința Tribunalului

Pesediștii botoșăneni au eșuat într-o prima fază în demersul de excludere din partid a unei consiliere locale.

Daniela Roșu, ultima intrată în plenul municipal de pe lista PSD la alegerile locale din 2016, a fost exclusă din rândul membrilor formațiunii politice la jumătatea lunii mai, după o ședință de Consiliu Local în care a votat alături de liberali, pentru consiliul de administrație de la SC Eltrans SA.

Ea a contestat decizia de excludere în instanță, iar judecătorii au decis anularea actului emis de PSD,relatează botosaneanul.ro.

Judecătorii dau o lovitură cruntă PSD. A fost exclusă pentru trădare. Sentința Tribunalului 1

Sentință Tribunalul Botoșani

„Admite cererea având ca obiect anulare act formulată de Roşu Daniela- Cristina. Anulează hotărârea nr. 1 din 16 mai 2020, emisă de PSD Organizaţia Judeţeană PSD Botoşani, Organizaţia Locală a Municipiului Botoşani”,

Sentința reconfirmă pierderea de către PSD a majorității din Consiliul Local. Social-democrații nu se mai pot baza pe votul Danielei Roșu și nici nu o pot o înlocui.

Decizia magistraților nu este una definitivă, PSD având posibilitatea de a face apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii