ALERTĂ! Anunțul lui Ciolacu! PSD pregătește lovitura în Parlament! Orban la un pas de dezastru! 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Anunțul lui Ciolacu! PSD pregătește lovitura în Parlament! Orban la un pas de dezastru!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunță că partidul pe care-l conduce va ataca la Curtea Cosntituțională, decizia conducerii Camerei Deputaților, condusă de Ludovic Orban, de a vota moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății Vlad Voiculescu, abia în 21 aprilie.

Ciolacu, nu exclude ca parlamentarii PSD, să declanșeze o grevă parlamentară, în așa fel încât, legile puterii să nu poată fi adoptate.

„Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie”, a mai spus Ciolacu.

Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, a declarat marți seară, la Antena 3, liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Mai mul, Ciolacu, spune că Ludovic Orban ar putea fi schimbat din funcție, dacă judecătorii CCR, vor constata că acesta a încălcat regulamentul Camerei Deputaților.

„Vom face sesizare la Curte şi vom aştepta să vedem dacă preşedintele Camerei Deputaților a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, a mai spus Ciolacu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii