Gabriela Firea încurajează protestele anti-Dragnea de dumincă: ”Vine decontul”
Politic Social Ultima Ora

GATA! S-A SPERIAT! Dragnea vrea s-o dea la pace cu Firea

Eugen Teodorovici a lăsat de înțeles că una dintre problemele discutate la ședința PSD a fost trecerea Centurii Bucureștiului la Primăria București, adică exact un lucru acuzat de Gabriela Firea în războiul cu Liviu Dragnea. 

„Nu am asistat eu, cel puţin, la niciun fel de discuţie în care să se pună problema remanierii. Au fost discuţii, de exemplu, cum am spus şi puţin mai devreme, cu zona de transporturi, a crea un cadru legal de a descentraliza, acolo unde autorităţile locale doresc să preia anumite obiective pe care statul, din păcate, nu le finanţează, şi ele nu stau decât în paragină. Genul acesta de subiecte au fost discutate, nimic altceva. Strict de partea de guvernare”, a spus Eugen Teodorovici, întrebat de jurnalişti despre discuţiile de la sediul PSD.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi-a exprimat speranţa vineri ca Gabriela Firea şi Liviu Dragnea să găsească o cale de mijloc în interiorul partidului pentru ca lucrurile să se aşeze în PSD.

„Sper ca lucrurile să se aşeze, sunt doi lideri ai acestui partid, au stat la masă ani de zile, au făcut lucrurile bune împreună, cred că pot să găsească calea de mijloc, să discute şi, eventual, dacă e o soluţie, şi sper să fie o soluţie, să o găsească în interiorul partidului. Vedeţi cum este viaţa, cum se întoarce roata? Anul trecut eram eu cel care era sfătuit să facă lucrurile astea în partid, acum spun eu lucrurile astea, dar măcar eu nu am fost şi nu sunt încă cel puţin membru în conducerea de partid”, a spus Teodorovici.

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.