BOMBĂ în PNL. Primarul Iașiului, Mihai Chirica, trimis în judecată
BOMBĂ în PNL. Primarul Iașiului, Mihai Chirica, trimis în judecată
Justiție Politic Ultima Ora

FOTO. Ultima ORĂ. LOVITURĂ cruntă pentru PNL. Cel mai important primar dus la DNA

Cel mai important primar al PNL a fost dus miercuri la sediul DNA pentru audieri. 

Conform unor surse judiciare primarul PNL al Iaşiului, Mihai Chirică a fost audiat de procurori, într-un dosar legat de fapte de corupție în instituția pe care o conduce.

FOTO. Ultima ORĂ. LOVITURĂ cruntă pentru PNL. Cel mai important primar dus la DNA 3

Foto Mihai Chirică

24 de percheziții s-au desfășurat miercuri dimineață, în Iași, cercetările urmărind mai multe fapte penale, inclusiv aceea de constituire a unui grup infracțional organizat.

„Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Iaşi – S.C.F.T.S.B.  pun în aplicare 24 mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile şi imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice precum şi sediile și sediile unor autorități publice locale, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu în vederea obținerii unui folos necuvenit, uzurparea funcției, delapidare, spălarea banilor, folosirea cu rea-credință a bunurilor sau creditului societății într-un scop contrar intereselor acesteia, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals”, arată DNA. 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.