MASACRU la Moscova
MASACRU la Moscova
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. ȘOC la Kremlin. Se cere dezmembrarea Rusie. ”Populaţia Rusiei trebuie redusă la 50 de milioane de locuitori. Trebuie provocată o revoltă””

Fostul preşedinte al Poloniei, Lech Walesa, spune că, Occidentul ar trebui să se implice în dezmembrarea Rusiei, care are în componență 60 de state, care ar trebui să devină independente de Moscova.

Mai mult, acesta, afirmă că populația Rusiei ar trebui să fie de doar 50 de milioane de locuitori, nu cât are acum, peste 140 de milioane, conform LCI.

”Chiar dacă Ucraina va câştiga acest război, este posibil ca peste cinci ani să ne aflăm în aceeaşi situaţie, iar în zece ani să vedem un alt Putin ridicându-se.

Sunt 60 de popoare care au fost anexate, aşa cum sunt astăzi o parte dintre ucraineni.

Ar trebui ca aceste popoare să se ridice la luptă pentru că sunt doar două variante: ori se schimbă complet sistemul politic rusesc, ori Rusia trebuie să fie redusă la o populaţie mai mică de 50 de milioane de locuitori”, a declarat Lech Walesa.

FOTO. ȘOC la Kremlin. Se cere dezmembrarea Rusie. ”Populaţia Rusiei trebuie redusă la 50 de milioane de locuitori. Trebuie provocată o revoltă”” 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.