MASACRU la Moscova
MASACRU la Moscova
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. Putin condamnat de una dintre cele mai cunioscute rusoaice. „Vă cer să mă includeţi în rândul agenţilor străini ai ţării mele dragi”

Cunoscuta artistă de muzică pop din perioada Uniunii Sovietice Alla Pugaciova a vorbit despre ororile războiului din Ucraina, aceasta afirmând că Vladimir Putin omoară soldați în mod inutil și distruge relațiile externe ale țării, catalogată acum drept un stat paria la nivel mondial.

Alla Pugaciova, în vârstă de 73 de ani, a fost o artistă de notorietate în perioada regimului sovietic. Recent, aceasta a cerut să fie considerată „agent străin”, asta după ce Maxim Galkin, soțul Allei Pugaciova, era trecut pe o astfel de listă a Moscovei pe 16 septembrie.

„Vă cer să mă includeţi în rândul agenţilor străini ai ţării mele dragi, în semn de solidaritate cu soţul meu”, a fost mesajul scris de Alla Pugaciova pe contul de Instagram.

În Rusia, cei care critică regimul de la Kremlin în privința războiului din Ucraina ajung să fie considerați trădători de țară, motiv pentru care de multe ori sunt amendați sau chiar arestați.

FOTO. Putin condamnat de una dintre cele mai cunioscute rusoaice. „Vă cer să mă includeţi în rândul agenţilor străini ai ţării mele dragi” 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.