FOTO. Lider USR, internat de urgență în spital. Deputatul nu-și simte partea dreaptă a corpului 3
Politic Ultima Ora

FOTO. Lider USR, internat de urgență în spital. Deputatul nu-și simte partea dreaptă a corpului

Deputatul USR de Iaşi Filip Havârneanu este internat în spital, după ce s-a accidentat grav în propria sa curte.

„În următoarea perioadă îmi voi folosi puţina energie pe care o am pentru a mă recupera după ce m-am accidentat acasă, la mine în curte, fără să fi fost implicate şi alte persoane.

Aş putea spune că a fost o combinaţie nefericită de neatenţie şi ghinion”, a scris deputatul Filip Havârneanu, totodată lider al filialei municipale Iaşi a USR, pe pagina sa de Facebook.

FOTO. Lider USR, internat de urgență în spital. Deputatul nu-și simte partea dreaptă a corpului 4

El a adăugat că a suferit multiple leziuni, unele în zona cervicală şi că va urma o perioadă de spitalizare şi o operaţie pe coloană.

„Momentan nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată, însă medicii fac tot posibilul pentru ca eu să îmi revin. Le mulţumesc pe această cale tuturor cadrelor medicale şi auxiliare de la Iaşi, sunt cele mai bune din ţară şi renumite pentru profesionalismul lor.

Sunt recunoscător că mă aflu pe mâini bune şi că am şanse să merg din nou, dacă totul va decurge bine. Recuperarea va fi de durată, costisitoare, însă nu îmi voi abandona angajamentele, chiar dacă sunt nevoit să iau o pauză.

Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi cred că o rugăciune este binevenită în aceste zile dificile pe care nu îmi propusesem să le petrec aşa”, a mai scris deputatul USR, Filip Havârneanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.