FOTO. INCREDIBIL! CE A FĂCUT ORBAN! Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti. FOTO 7
Politic Ultima Ora

FOTO. INCREDIBIL! CE A FĂCUT ORBAN! Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti. FOTO

Premierul Ludovic Orban și-a dat girul, ca, dansatoarea de manele, ” Emy” să fie funcționar al Guvernului României.

Concret, aceasta a fost angajată la DSP București, cu acordul lui Ludovic Orban.

Maria Emylia Florescu, cunoscută pentru apariţiile sale ca dansatoare alături de mai mulţi manelişti, are studii în managementul turistic, la o universitate privată, dar asta nu a oprit-o să candideze şi să fie angajată la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

 

Maria Emylia Florescu a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, chiar mai mult decât un medic stomatolog şi unul de medicină generală.

Reacţia DSP Bucureşti

În urma unor comentarii apărute în spaţiul public, care criticau DSP Bucureşti pentru angajarea unei dansatoare de manele, instituţia a facut mai multe precizări.

„Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situaţia epidemiologică actuală şi rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situaţiei de criză în Municipiul Bucureşti, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat şi Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ şi Mentenanţă, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experienţă”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

FOTO. INCREDIBIL! CE A FĂCUT ORBAN! Dansatoarea de manele Emy, angajată fără concurs la DSP Bucureşti. FOTO 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii