FOTO. Anunț crunt pentru PSD din SUA! Omul noului președinte, Joe Biuden, dă lovitura decisivă! Corupții intră la pușcărie! 3
Politic Ultima Ora

FOTO. Anunț crunt pentru PSD din SUA! Omul noului președinte, Joe Biuden, dă lovitura decisivă! Corupții intră la pușcărie!

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat, marţi, la Iaşi, că fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România, precizând că statul român trebuie să aibă curajul să demareze proiecte importante.

„Fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România.

România are un potenţial enorm şi văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă. România trebuie să aibă curaj.

Dacă vă gândiţi la un proiect, trebuie să aveţi curaj să-l faceţi. Noi o să vă ajutăm, dar nu putem gândi ce e mai bine de făcut pentru Iaşi sau pentru Bucureşti“, a afirmat, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii