PSD ne ia banii din buzunar pentru că poate. Inventează datorii
Politic Ultima Ora

Fost ministru PSD, atac crunt la Liviu Dragnea! „În PSD s-a instalat frica”

Un fost ministru al guvernului PSD lansează un atac dur la conducerea partidului.

Este vorba despre Gabriela Podașcă, fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului. Ea a demisonat recent și s-a alăturat formațiunii fostului premier și lider al social democraților, Victor Ponta, Pro România. Iată ce a scris Gabriela Podașcă pe contul său de Facebook:

Gabriela Podasca
Gabriela Podasca

‘Am decis să mă înscriu în partidul Pro România după un timp în care m-am gândit la 3 lucruri foarte importante pentru mine:

  1. Care este cea mai bună decizie pentru românii pe care îi reprezint în Parlament?
  2. Dacă mă mai regăsesc în PSD-ul de astăzi?
  3. Ce îmi doresc să fac în viitor?

Iar răspunsul la cele 3 întrebări este Pro România.

De altfel, ceea ce se întâmplă în PSD de luni bune ne arată foarte clar că social-democrația a murit în partid, ne arată cât de mult ne-am îndepărtat de ceea ce înseamnă o conducere modernă și democratică.

Pentru că în PSD s-a instalat tăcerea de foarte mult timp, nimeni nu mai vorbește de frică, nimeni nu se mai consultă cu nimeni. Și foarte sincer, și dacă ar vorbi, tot nu s-ar schimba nimic pentru că deciziile sunt luate de un singur om. Indiferent că vorbim de sănătate, de educație, de politici sociale, economie etc.

Într-adevăr, plec de la un partid care se află la putere, care este la guvernare, dar plec pentru că nu mă mai regăsesc în deciziile luate de conducerea PSD și care, din păcate, îndreaptă țara într-o direcție greșită. Și dacă nu tragem un semnal de alarmă acum, în câteva luni e posibil să fie prea târziu.

Chiar dacă am luat decizia de a pleca din PSD, vreau să le mulțumesc colegilor din organizația PSD Sector 3, pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună și chiar sper să vină alături de noi, pentru că știu că mulți dintre ei (și nu numai) nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă acum în PSD”.

Gabriela Podașcă nu e singurul parlamentar care părăsește PSD. Fostul ministru al Turismului în Guvernele Grindeanu și Tudose, Mircea Titus Dobre, în prezent deputat, și-a anunțat azi plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea și înscrierea în Pro România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.