Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 1
Politic Ultima Ora

Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO

Fostul premier Ludovic Orban a venit la Iași nu doar să sărbătorească Ziua Unirii, ci și să-și arate influența pe care încă o are asupra liderilor PNL din teritoriu.

Orban a publicat pe pagina sa de facebook fotografii de la Iași în care apare însoțit de către Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, scrie 7iasi.ro.

Nu este vorba de poze care surprind momente în prezența oficialităților ieșene, ci de fotografii de grup realizate alături de parlamentarii și alți foști membri PNL, racolați de acesta pentru înființarea partidului Forța Dreptei. Alexe este singurul politician ieșean care apare în pozele de grup postate pe facebook de către Ludovic Orban.

Imaginile au fost surprinse la Mănăstirea Trei Ierarhi, acolo unde liderii formațiunii Forța Dreptei au depus coroane de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Alexe s-a poziționat chiar în centrul grupului din care mai fac parte Ludovic Orban, dar și parlamentarii Violeta Alexandru, Ion Ștefan sau Alexandru Kocsis. De asemenea, într-o altă fotografie, Alexe îl însoțește pe Orban și pe Ion Ștefan pe aleile de la intrarea în Biserica Trei Ierarhi.

Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 2Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 3Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 4Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 5

Alexe i-a evitat pe liberali

De Ziua Unirii, Costel Alexe s-a intersectat cu șefii PNL doar la evenimente care au făcut parte din protocolul obișnuit al acestei sărbători.

A depus coroane alături de primarul Mihai Chirica și prefectul Bogdan Cojocaru la monumentul lui Cuza din Piața Unirii, iar mai târziu și-a făcut apariția la un alt eveniment prilejuit de semnarea primului contract de lucrări din cadrul proiectului privind extinderea conductelor de alimentare cu apă potabilă din stația de tratare Chirița în Republica Moldova.

Pe pagina sa de facebook, Alexe a publicat câteva fotografii în care apare în compania lui ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei. În rest, a evitat să se afișeze alături de oameni politici.

Costel Alexe nu a putut participa la congresul PNL de anul trecut deoarece este suspendat din toate funcțiile pe care le deține în partid, urmare a dosarului „Tabla” în care este pus sub acuzare de DNA. Însă, este de notorietate că acesta a fost un susținător al taberei Orban.

După pierderea alegerilor în fața actualului președinte, Florin Cîțu, fostul premier Ludovic Orban a rupt PNL și, câteva luni mai târziu, a anunțat alături de adepții săi înființare partidului Forța Dreptei.

Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 6Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 7Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 8Florin Cîțu TRĂDAT de un șef de Consiliu Județean. S-a alăturat lui Orban. FOTO 9

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.