Florin Cîțu, îi dă lovitura soțului Vioricăi Dăncilă! Intervin procurorii DNA! 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

Florin Cîțu, îi dă lovitura soțului Vioricăi Dăncilă! Intervin procurorii DNA!

Cristinel Dăncilă, soțul ex-premierului PSD Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.

Dăncilă a fost angajat în urma unui ”examen”, a declarat pentru Economedia.ro Ion Sterian, directorul general al Transgaz, scrie ecomedia.ro.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate.

Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a mai spus Ion Sterian.

Transgaz este principala companie de transport al gazelor naturale din România și operează sistemul principal de gazoducte, acționând ca un monopol în această piață. Statul român deține 58,5% din acțiunile companiei prin intermediul Secretariatului General al Guvernului.

Florin Cîțu, îi dă lovitura soțului Vioricăi Dăncilă! Intervin procurorii DNA! 4

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a solicitat o informare pentru a afla condiţiile în care s-a derulat concursul prin care Cristinel Dăncilă, soţul fostului premier Viorica Dăncilă a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.

„Am cerut informaţii, acolo a fost un concurs pe care domnul respectiv înţeleg că l-a câştigat.

Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs.

Am cerut o informare la secretarul general al guvernului să aflu exact condiţiile în care s-a derulat acel concurs”, a explicat şeful Executivului.

Prim-ministrul a mai precizat că „la Ministerul Finanţelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentaţia a fost trimisă către DNA. Mă uit şi aici”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.