Florin Călinescu îl avertizează pe Dragnea. ”Liviulică, bagă la cap”
Politic

Florin Călinescu supărat rău pe Liviu Dragnea

Florin Călinescu supărat rău pe Liviu Dragnea

Florin Călinescu supărat rău pe Liviu Dragnea – acesta poate fi motivul pentru replica dojenitoare pe care acesta a avut-o la adresa lui Dragnea.

Președintele PSD a reușit să atragă nemulțumirea mai multor persoane publice, care nu s-au implicat în dispute sau schimburi de replici. Acesta este și cazul renumitului actor, Florin Călinescu, cunoscut pentru emisiunile de la Pro-TV, care și-a verbalizat nemulțumirea:

Bai, domnule Liviuca, te rog eu mult, cand am citit programul de guvernare am zis ca poate iesi ceva, de ce sa fim tot timpul carcotasi? Ba, dar sa nu te tii de nimic aproape din ce-ai promis? Acum, ca nu se poate, ca guvernul de dinainte nu a pus in aplicare… Ba, nu te supara pe mine, asta este gargara, vrajeala sparta cum zicem noi in cartier. Cand ne facem un business plan ne gandim la o predictibilitate. Daca spui ca reduci TVA-ul de la 24% la 18%, redu-l, tata! Nu ma aburi cu treaba ca la anul, deci peste inca un an si ceva o sa facem ceva, parca-i TVA-ul neamurilor neamurilor voastre” – spusele sale dintr-un video postat pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Probleme pentru Liviu Dragnea. Martor cheie audiat la DNA

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.