Fiul Viroicăi Dăncilă, mesaj agramat pe Facebook pentru un internaut: ”NAM BĂ”
Politic Social Ultima Ora

Fiul Viroicăi Dăncilă, mesaj agramat pe Facebook pentru un internaut: ”NAM BĂ”

Victor Dăncilă, fiul actualului premier al României, Viorica Dăncilă, a fost remarcat pentru mesajele agramate de pe pagina sa de Facebook. În ianuarie 2018, cu puţin timp înainte ca mama lui să fie numită în funcţia de premier, tânărul a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa preşedintelului Klaus Iohannis plin de greşeli gramaticale. Victor Dăncilă lansează o nouă gafă, de data aceasta într-o conversație privată cu un internaut.

Victor Dăncilă a fost abordat pe Facebook de un internaut care l-a întrebat de ce n-a purtat cravată la ceremonia ocazionată de preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Fiul premierului în funcţie al României a stat în loja principală a Ateneului Român joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Victor Dăncilă, în calitate de simplu funcţionar la Curtea de Conturi, acolo unde a fost angajat pe 29 ianuarie 2018, în ziua în care mama sa a depus jurământul de învestire în funcţia de prim-ministru al României, a stat alături de cei mai importanţi lideri ai Uniunii Europene.

Băiatul premierului a fost plasat împreună cu logodnica lui în rândul doi ai lojei principale de la Ateneul Român, alături de Emil Constantinescu, Valer Dorneanu şi Mihai Busuioc, cel din urmă fiind şeful tânărului la Curtea de Conturi.

În discrepanţă cu eleganţa afişată de înalţii oficiali prezenţi la eveniment, fiul premierului a apărut într-un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât.

Un internaut i-a reproşat într-un mod ironic lui Victor că vestimentaţia sa a fost inadecvată pentru un astfel de eveniment.

„Bă lache, nu ai avut şi tu o cravată? Te duci la Ateneu ca un boschetar? Sărăcie”.  În replică, Dăncilă i-a spus „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”.

Conversaţia dintre cei doi a fost făcută publică pe pagina de Facebook a jurnalistului Oreste Teodorescu.

Victor Dăncilă a postat în 2018 pe contul personal de Facebook un mesaj agramat care-l vizează pe preşedintele Klaus Iohannis.

Postarea lui Victor Dăncilă conţine o poză a lui Klaus Iohannis şi următorul mesaj, pe care îl vom reda exact aşa cum apare pe pagina de Facebook a tânărului: „Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, transmite Adevarul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.