Excluderi din PSD, înainte de alegeri! Răzbunarea lui Ciolacu. Pe cine va da afară. FOTO 5
Politic Ultima Ora

Excluderi din PSD, înainte de alegeri! Răzbunarea lui Ciolacu. Pe cine va da afară. FOTO

Consiliul Politic Naţional al PSD a fost convocat pentru joi, la ora 12,00, a anunţat, miercuri, senatorul Radu Oprea, care a precizat că pe ordinea de zi se află propunerea de excludere a parlamentarului Ion Ganea.”

”Preşedintele Iohannis şi PNL, care vor alegeri cu orice preţ fără să le pese de sănătatea oamenilor şi de faptul că România se află aproape de un dezastru sanitar, au boicotat de trei zile toate activităţile din şedinţele Biroului permanent al Senatului cu un singur scop – acela de a bloca legea prin care Parlamentul ar putea amâna data alegerilor.

Au ajuns atât de jos încât au cumpărat un membru PSD din Biroul permanent ca să nu mai putem convoca şedinţe, promiţându-i tot felul de funcţii şi veţi vedea zilele următoare care a fost preţul acestuia. Aşa a ajuns PNL astăzi, un partid nereformat, care colcăie de traseişti şi penali, pentru a se menţine la putere.

Excluderi din PSD, înainte de alegeri! Răzbunarea lui Ciolacu. Pe cine va da afară. FOTO 6

PSD a convocat deja pentru joi, la ora 12,00, Consiliul Politic Naţional, având pe ordinea de zi propunerea de excludere a domnului Ion Ganea. Noul PSD nu tolerează astfel de comportamente”, a declarat liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, conform agerpres.ro.

Excluderi din PSD, înainte de alegeri! Răzbunarea lui Ciolacu. Pe cine va da afară. FOTO 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.