Tomac face SUPER-SCANDAL: Românilor din Ungaria LI SE INTERZICE orice manifestare legată de CENTENAR
Politic Ultima Ora

Eugen Tomac dezvăluie planul lui Tăriceanu. „Vrea să transforme Parlamentul în unitate militară”

Liderul PMP Eugen Tomac a părăsit, joi, şedinţa Birourilor permanente reunite, acuzându-l pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că vrea să transforme Parlamentul în unitate militară şi spune că acest lucru arată atitudinea dictatorială a actualei puteri.

”Domnul Tăriceanu propune ca BPR să mandateze Secretariatul general să ia măsuri extrem de severe în ce priveşte accesul în instituţie. (…) Avem nevoie de o instituţie liberă, nu vreau să se transforme în unitate militară”, a afirmat Tomac, conform news.ro.

Liderul PMP a spus că preşedintele Senatului cere ”măsuri excesive, care arată atitudinea dictatorială a actualei puteri”.

Preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, joi, referitor la protestul care a avut loc miercuri pe holurile Parlamentului, că este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat, iar problema va fi discutată în şedinţa Biroului permanent reunit, afirmând că nu crede că ne aflăm sub asediu şi să nu poată parlamentarii lucra normal în şedinţe. El spune că regulamentele trebuie modificate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.