Primarul Clujului, Emil Boc, mesaj puternic pentru locuitorii orașului. ”Mergeți la vot”
Politic

Emil Boc intervine în dosarul DNA. Este vorba de șpagă de un milion de euro

Fostul premier Emil Boc, actualmente primar în Cluj – Napoca, a reacționat la acuzațiile conform cărora ar fi facilitat obținerea unor licențe IT în școli, pe vremea când era premier.

Vanessa Youness, trimisă în judecată de DNA în dosarul Microsoft pentru trafic de influență, ar fi cerut și primit un milion de euro pentru a interveni pe lângă un înalt demnitar pentru aprobarea unor documente privind licențele IT din școli. Demnitarul este, potrivit unor surse, Emil Boc.

„Toate celelalte legături care există nu le cunosc. Nu știu dacă s-au dat sau nu bani. În privința mea nu s-a intervenit pentru aprobarea vreunui act normativ în guvern”, a declarat Emil Boc la România TV.

DNA a trimis-o în judecată în dosarul Microsoft pe Vanessa Amal Youness, pentru trafic de influență, ea fiind acuzată că ar fi primit un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă un înalt demnitar pentru aprobarea unor documente privind licențele IT din școli.

Potrivit unor surse judiciare, înaltul demnitar este fostul premier Emil Boc. La momentul în care Vanessa Amal Youness ar fi săvârșit faptele, Emil Boc avea funcția de premier al României.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.