Ecopolitic.ro: Diana Şoşoacă, acuzaţii grave: Am fost lovită de oamenii lui George Simion; Dan Tănasă (AUR) infirmă incidentele 3
Politic Ultima Ora

Ecopolitic.ro: Diana Şoşoacă, acuzaţii grave: Am fost lovită de oamenii lui George Simion; Dan Tănasă (AUR) infirmă incidentele

Senatoarea Diana Şoşoacă îi aduce acuzaţii liderului AUR, George Simion, spunând că acesta este „omul sistemului” şi că oamenii acestuia s-au dedat la acte de violenţă asupra sa şi a celor care protestau duminică în Piaţa Victoriei, lucru infirmat însă de purtătorul de cuvânt al AUR, deputatul Dan Tănasă, relatează ecopoilitic.ro.

Într-o declaraţie în exclusivitate pentru ECOPOLITIC, Şoşoacă spune că a fost chiar ea agresată în momentul în care coloana de protestatari a ajuns din Piaţa Universităţii în Piaţa Victoriei.

„Am fost lovită de oamenii lui George Simion.

Mi-au dat doi pumni în burtă, au lovit o femeie de 73 de ani, mi-au lovit oamenii, au încercat să răstoarne platforma.

Mai mult, Simion, s-a dus la jandarmi să le spună că platforma este proprietatea lor.

Când am cerut acte, au făcut drum întors, mi-au luat la bătaie oamenii. I-am invitat să facem unitate dar şi-au adus bătăuşii. Înjurau, ameninţau.

Am hotărât cu toţii, AUR, CPN, Neamul Românesc să nu aducem semne electorale, să avem un protest de bun simţ în Piaţa Victoriei. Să vii la Victoriei, la mitingul meu, pe care eu cu Maricel Viziteu l-am luat cu protocol, şi să ceri să faci ce vrei tu în Piaţă, să înjuri pe cei care au luat cuvântul, aşa ceva este inacceptabil. Să loveşti femei, bătrâni şi să instigi la violenţe, realizez că acest Simion este omul sistemului”, a declarat senatorul Diana Şoşoacă pentru Ecopolitic.

În replică, deputatul AUR, Dan Tănasă, a infirmat, într-o declaraţie, în exclusivitate pentru ECOPOLITIC, că la protest au avut loc astfel de incidente.

„Protestul AUR a fost unul extrem de bine organizat şi s-a desfăşurat fără incidente. Nu vedem cum ar fi putut exista incidente între protestatari care urmăresc obiective comune: binele românilor, reformarea clasei politice, debarcarea unei guvernări iresponsabile.

Ne mândrim cu faptul că suntem un partid care a evoluat dintr-o mişcare socială, mulţi dintre noi suntem activişti civici, luptăm pentru o cauză care nu s-a schimbat în ultimii ani, după cum a bătut vântul. Totuşi, cine ar fi avut curajul şi puterea să o atace pe dna Şoşoacă?

Cine dintre membrii sau simpatizanţii AUR ar fi susceptibil să atace sau să agreseze o doamnă de 73 de ani? Pe de altă parte, este aproape o jignire să se spună despre colegii noştri că ar fi încercat să răstoarne o platformă şi nu ar fi reuşit.

Faptul că nu suntem agresivi, ne comportăm civilizat şi nu depăşim limitele, nu înseamnă că rămânem tăcuţi în faţa unor acuzaţii ridicole”, a declarat, pentru ECOPOLITIC, deputatul AUR, Dan Tănasă, purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice.

Ecopolitic.ro: Diana Şoşoacă, acuzaţii grave: Am fost lovită de oamenii lui George Simion; Dan Tănasă (AUR) infirmă incidentele 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.