Povestea desenelor din lan, de la ”MUIE PSD”, la ”Diavolul cositor”
Politic Ultima Ora

Dragnea spune că PSD vrea contrareplică la ”MUIE PSD”, care „nu e sănătos pentru români”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în legătură cu mesajele obscene anti-PSD, că este vorba doar despre un spectacol. Liderul social-democrat a mai spus că sunt mulți colegi în partid „cărora le freamătă mâinile să vină și ei cu contra-replici”, deoarece fiind o formațiune mare există „foarte multă inventivitate”.

„Este o campanie mizerabilă, și arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă toți adversarii noștri politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înțeleg ei din politică. Ei nu pot propune, și nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, așa cum noi nu numai că am propus, ci facem, și toate se văd, și au ajuns la această situație. Sigur că sunt mulți colegi de-ai noștri cărora le freamătă mâinile să vină și ei cu o contra sau cu contra-replici, pentru că fiind un partid mare există foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuși, este mai bine să ne uităm la acest spectacol”, a afirmat, marți, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă oamenii care au lansat astfel de mesaje sunt organizați politic sau sunt membrii ai partidelor de Opoziție, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

Un mesaj cu conţinut obscen la adresa PSD a fost scris de doi protestatari din Cluj-Napoca pe un deal situat la 40 de kilometri de municipiu, cu litere pe o lăţime de 60 de metri, să poată fi citit din avion. Cei doi au discutat cu poliţiştii din Apahida, duminică, şi au concluzionat că mesajul rămâne scris până când va fi lucrat terenul. Un alt mesaj, preluat din Sibiu, a fost scris pe un deal din Sâmboleni.

Sorin Bobiş, unul cei doi oameni care au scris mesajul pe câmp, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că le-a explicat poliţiştilor că mesajul de pe deal nu a fost o trivialitate adresată cuiva, ci a fost vorba despre un mesaj-protest preluat de la românii veniţi din străinătate.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.