Dragnea se ia la ceartă cu judecătorii. Nu scapă de Pușcărie 1
Breaking News Justiție Politic Ultima Ora

Dragnea se ia la ceartă cu judecătorii. Nu scapă de Pușcărie

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis, marți, ca cererea de eliberare a lui Liviu Dragnea să fie transferată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Curtea Supremă a respins deja o cerere similară formulată de avocaţii fostului lider PSD.

Cererea de eliberare formulată de apărătorii lui Liviu Dragnea va fi transferată la Înalta Curte de Casație și Justiție, au decis marți, judecătorii Tribunalului București.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a afirmat în sala de judecată că cererea sa este amânată din diverse motive și că va ajunge să își termine mandatul de executare până se va lua o decizie.

„Când ajunge să se judece această cerere îmi termin mandatul. După o cerere de abţinere aprobată, o cerere de recuzare respinsă, Tribunalul putea trimite la altă instanţă dosarul”, a afirmat Liviu Dragnea în sala de judecată.

Avocații lui Liviu Dragnea s-au contrat cu procurorul în sala de ședință de la Tribunalul București. Totul, după ce judecătoarea a spus că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să judece această solicitare venită din partea fostului lider PSD, având în vedere că o solicitare similară a fost deja discutată de Curtea Supremă.

Avocaţii fostului lider social-democrat au susţinut că cererea de a trimite dosarul la Curtea Supremă nu poate fi admisă, având în vedere că face referire exclusiv la starea de arest a fostului preşedinte PSD, și că cererea trebuie judecată la Tribunalul Bucureşti pentru că aceasta e instanţa care a emis mandatul de arestare pe numele său.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii