Dragnea a luat Decizia. Când o va da afară din PSD pe Gabriela Firea
Politic Ultima Ora

Dragnea ia o lovitură năucitoare: TVR nu are protocol cu DNA, așa cum a acuzat liderul PSD

Televiziunea publică a comunicat unui cititor G4Media.ro lista tuturor protocoalelor încheiate de TVR cu alte instituții, din 2008 și până în prezent fiind încheiate circa 30 de protocoale însă nici unul nu se referă la DNA. Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Neptun, că a fost informat că ar exista un protocol între DNA şi TVR.

Pe lista comunicată de TVR, la data de 22 august, cititorului Andreea Drugus, se regăsesc protocoale încheiate cu instituții ca Inspectoratul de Stat pentru Situații de Urgență, Academia de Poliție, MapN sau Patriarhia Română, dar nici unul dintre protocoale nu se referă la DNA. Singurul care are tangență cu justiția este un protocol încheiat în 2017 cu Curtea de Apel București pentru putnera la dispoziția SRTV, cu titlu gratuit, a unei săli de judecată în vederea realizării unor materiale video.

Răspunsul TVR este semnat de Adela Știrbescu, coordonator cu atribuții de director cabinet al președintelui televiziunii și de Laurenția Axente, de la serviciul de comunicare. (Vezi documentul integral aici)

“Am auzit că este protocol între DNA şi TVR1. Vorbesc serios. (…) Cineva mi-a spus ieri, dacă e aşa e un lucru grav. Şi dacă am auzit chiar aş vrea ca măcar TVR să spună, că la DNA nu are cine să vorbească. Cineva să ne spună. Informaţia este adevărată? De ce ar trebui să fie un protocol secret? De când are dreptul o instituţie judiciară să clasifice un protocol? În primul rând că de ce trebuie să îl faci?”, a spus Liviu Dragnea.

“E grav dacă există la TVR un asemenea protocol. Şi dacă conducerea TVR ştie că este un asemenea protocol şi tace este foarte grav”, a mai spus Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.