DRAGNEA ESTE FAULTAT DE PROPRII SUBALTERNI: IOHANNIS A PRIMIT O SCRISOARE DE MULȚUMIRE DIN INTERIORUL PSD
Politic Ultima Ora

Dragnea are probleme în PSD. Se formează o coaliție împotriva lui

Dragnea are probleme în PSD. Se formează o coaliție împotriva lui

Tensiuni în PSD. Primul susținător al Ecaterinei Andronescu. Fostul premier Mihai Tudose spune că scrisoarea transmisă de colega sa ”trebuie discutată în partid”, așa cum ar trebui discutată și scrisoarea lui Niculae Bădălău, transmisă în ianuarie. 

Dragnea are probleme în PSD. Se formează o coaliție împotriva lui 1
Mihai Tudose 

Fostul premier face apel la calm și își ceartă, voalat, colegii care ‘au înfierat la luarea de poziții publice’, după scrisoarea transmisă de Ecaterina Andronescu.

„Nu înţeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziţii în public? Haideţi să ne păstrăm pentru discuţiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui’, a afirmat Mihai Tudose, pentru Mediafax.

Fostul premier face referire la liderii PSD care au criticat-o public pe Ecaterina Andronescu, printre care și senatorul Liviu Pop și primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

„Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut’, a adăugat Mihai Tudose.

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia din funcția de președinte PSD.

Citește și : Ecaterina Andronescu îl ROAGĂ pe Liviu Dragnea să DEMISIONEZE pentru PSD

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.