Transilvania cere lămuriri de la Dragnea: CExN PSD pentru „a clarifica eventualele nemulțumiri”
Politic

Dragnea anunță cine se va bate cu Iohannis pentru Cotroceni

Dragnea anunță cine se va bate cu Iohannis pentru Cotroceni

Dragnea anunță cine se va bate pentru fotoliul de președinte al României

Social democrații lui Liviu Dragnea intră în linie dreaptă pentru campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Astfel, în cel mai scurt timp va fi organizat un Congres al partidului în care se va anunța și candidatul pentru fotoliul de la Paltul Cotroceni.

„Congresul nu are ca scop schimbarea lui Liviu Dragnea, are 3 linii. Linia pe care va merge partidul in urmatorii ani de zile. Ne gândim serios că trebuie să anunţăm un candidat pentru prezidenţiale. Trebuie deja să îl aruncăm pe piaţă şi trebuie să facem unele modificări în statutul partidului, pe care Ponta nu a vrut să le faca pe vremuri şi ne-a îngreunat. Sunt nişte lucruri care ar trebui dezbătute la congres şi care trebuie votate.Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis peste 1 an şi 9 luni.”, a declarat secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu într-o intervenţie la Antena 3.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.