Bugetul 2019: 100 de milioane de euro pentru partidele politice. Cu 139% mai mult decât în 2018
Politic Justiție Social Ultima Ora

Dragnea a mințit! Parchetul General și DIICOT AU CONFIRMAT

Președintele PSD Liviu Dragnea nu a depus nicio plângere penală împotriva jurnalistului Mircea Marian, așa cum a susținut recent. Jurnalista Ionela Arcanu a solicitat informații în acest sens de la Parchetul General și DIICOT, ambele susținând că nu există un astfel de dosar. Mircea Marian l-a supărat pe Dragnea după ce a făcut publice adresa și numărul său de telefon și i-a îndemnat pe oameni să meargă acasă la Dragnea.

Informația vine în contextul în care Liviu Dragnea a fost întrebat de ce nu a făcut plângere penală atunci când a aflat că mai multe persoane vor să-l asasineze, fiind vorba de o chestiune extrem de gravă. Iar Dragnea a declarat că nu are încredere în justiție pentru că nu a făcut nimic în cazul plângerii depuse împotriva jurnalistului, așa că nu are rost să mai depună o altă plângere.

UPDATE Realitatea TV revine cu informații suplimentare pe acest subiect. Potrivit jurnaliștilor, plângerea lui Liviu Dragnea a ajuns la Parchetul de pe lângă Crtea de Apel București, dar i-a fost restituită deoarece nu îndeplinea condițiile minime. Contactat joi dimineață, Liviu Dragnea a refuzat să dea amănunte pe acest subiect.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.