Dragnea a mințit despre legea offshore. A dat gazul ”imperialiștilor”!
Politic Economic Social Ultima Ora

VIDEO. Dragnea a mințit despre legea offshore. A dat gazul ”imperialiștilor”!

Ce a spus Dragnea după CEx: ”Am mai văzut propuneri privind legea offshore, legea lobby-ului. Offshore a fost adoptată la Senat în comisiei, luni, la plenul Senatului. Nu am cedat față de ceea ce am decis împreună, condiții avantajoase pentru România și acceptabile pentru investitori”. Chiar așa? Hai să vedem ce ”nu a cedat” Dragnea…

Dragnea a mințit despre legea offshore. A dat gazul ”imperialiștilor”!

Poveste se referă la gazele offshore, pentru liderul PSD declara că va mări taxele pe care le plătesc petroliștilor străini, cei care au concesionat acele zăcăminte de la Marea Neagră. Cu bani câștigați astfel, Dragnea voia să înfințeze un Fond Suveran de Dezvoltare.

Președintele PSD a spus despre aceste proiecte că îl va apăra cu orice preț. La un moment dat a vorbit și despre cei patru asasini sosiți la București să pună capăt acestei epopei românești, dar nu au reușit, pentru că Liviu Dragnea a reușit să scape, de unul singur, vitejește, după cum chiar el a spus la Antena 3. Buun…

Doar că:

  • Marți, 18 septembrie, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut o întrevedere cu secretarul pentru Energie al Statelor Unite ale Americii, Rick Perry.
  • Miercuri: a apărut scrisoarea nemulțumiților din PSD. Paul Stănescu, Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu s-au numărat printre semnatarii scrisorii care solicită demisia lui Liviu Dragnea, precizând că solicitarea vine din partea mai multor lideri.
  • Tot miercuri: senatorul PSD Gheorghe Marin a introdus două amendamente la legea offshore, aflată în comisiile din Senat la reexaminare, care garantează companiilor petroliere că nu va creşte taxarea gazului extras din Marea Neagră pe toată durata exploatării, iar cheltuielile de explorare de miliarde de euro vor fi scăzute din impozitul pe care firmele îl vot datora.
    Unul din amendamente uşurează substanţial povara fiscală a companiilor, care îşi vor putea deduce cheltuielile totale de explorare de la plata impozitului suplimentar introdus prin această lege.

Adică, toate promisiunile de apărare a bunurilor țării, a intereselor românilor, s-au dezumflat la prima scrisoare de amenințare…

Declarații după ședința CEx a Partidului Social Democrat din 21 septembrie 2018

Declarații după ședința CEx a Partidului Social Democrat din 21 septembrie 2018 (via privesc.eu) #live #stiripesurse

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 21 septembrie 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.