Două militante Femen i-au arătat ceva lui Trump, în semn de protest
Politic Ultima Ora

Două militante Femen i-au arătat ceva lui Trump, în semn de protest

Două militante Femen au forţat dispozitivul de securitate al cortegiului oficial duminică, în cadrul comemorărilor de la 11 noiembrie la Paris, în momentul în care maşina preşedintelui american Donald Trump trecea pe Champs-Elysees, înainte de a fi arestate, notează France Presse şi Reuters.
Europa își face propria ARMATĂ. Donald Trump s-a înfuriat. Sâmbătă, la Paris, se anunță CONFRUNTĂRI DURE ale liderilor
Cu sânii goi pe care era scris „Hypocrisy”, cele două militante au sărit barierele de securitate în momentul în care trecea maşina lui Donald Trump, cu puţin timp înainte de ora 11 dimineaţă. Ele au fost imediat arestate de forţele de securitate franceze. Cu o zi înainte, trei activiste Femen şi-au expus sânii goi pentru scurt timp sub Arcul de Triumf, un incident susceptibil să ridice întrebări privind securitatea la evenimentul la care participă aproximativ 70 de lideri mondiali.

Femeile sunt membre Femen, un grup feminist radical având sediul la Paris şi care desfăşoară frecvent proteste-şoc împotriva sexismului, rasismului, homofobiei şi altor probleme sociale şi politice.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii