DEZVĂLUIRI! Irina Tănase, iubita lui Dragnea rupe tăcerea! Ce spune despre viața din pușcărie a fostului lider al PSD! Amenințări cu moartea 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

DEZVĂLUIRI! Irina Tănase, iubita lui Dragnea rupe tăcerea! Ce spune despre viața din pușcărie a fostului lider al PSD! Amenințări cu moartea

Irina Tănase, logodnica fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, denunță abuzurile la care este suspus iubitul său în Penitenciarul Rahova.

Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a mărturisit la Antena 3, că atât ea cât și fostul lider PSD au primit foarte multe amenințări, unele cât se poate de serioase, fapt pentru care timp de o lună i-a fost teamă să iasă din casă.

„Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă.

Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.

A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă.

Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală.

Amenințări directe”, a spus Irina Tănase, într-un interviu exclusiv acordat lui Răzvan Dumitrescu, la Subiectiv.

Irina Tănase mai afirmă că Dragnea este grav bolnav și că a fost suspus unor abuzuri din partea conducerii Penitenciarului.

”Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. Problema cea mai mare e lipsa de lumină, stau constant între betoane.

Iarna e cel mai rău. Ultima grijă e bunăstarea deținutului. Acești oameni sunt acolo pentru că sunt privați de libertate, nu pentru a fi exterminați.

Condițiile sunt rele, mai rele sunt abuzurile. Are și hernie de disc”, a spus Irina Tănase.

Ea a denunțat presupuse abuzuri ale conducerii penitenciarului, spunând că lui Dragnea i-au fost interzise vizitele avocaților, dar și că ar fi fost carantinat ilegal de trei ori pe motiv de Covid.

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.