Dezvăluirea lui Orban, pe final de cmpanie electorală! Cine conduce de fapt Bucureștiul! 1
Politic Ultima Ora

Dezvăluirea lui Orban, pe final de cmpanie electorală! Cine conduce de fapt Bucureștiul!

Premierul Ludovic Orban, a dezvălui că, Bucureștiul, nu este condus de Gabriela Firea, actualul Primar General, ci de soțul acesteia, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari din județul Ilfov.

Mai mult, Orban o acuză pe Firea, că vine la sediul Primăriei, doar atunci când, vrea să-și facă publicitate.

„Eu nu am văzut PSD în campania asta în Bucureşti. Aţi văzut? Să nu credeţi că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii. Noi suntem la vedere, ei sunt în ascuns.

Noi suntem la suprafaţă, ei sunt în subterane. Şi-au luat firmă pe care nimeni nu ştie cu cât o plătesc, o plătesc la negru în mod evident, nu ştiu dacă aţi auzit de ei, cei care au scos Marea Britanie din Uniunea Europeană şi acum îşi imaginează că pot scoate şi Bucureştiul din Uniunea Europeană, dar singurul lucru pe care o să îl realizeze este că o să o scoată pe Firea din Bucureşti.

De fapt nici nu trebuie să o scoată pe Firea din Bucureşti, pentru că ea nu este în Bucureşti decât din când în când, când apare la televizor şi la Primărie, dar foarte rar. În rest o găsiţi în Voluntari, alături de Pandele.

Credeţi că altcineva ia decizii la Bucureşti decât Pandele? Vă înşelaţi, în casa aceea cântă cocoşul”, a afirmat Ludovic Orban vineri seara la evenimentul de final de campanie electorală PNL şi USR-PLUS, la Verde Stop Arena.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.