SUPER DEZVĂLUIRE! Dragnea pregătea lovitura pentru Patriarhul Daniel și pentru pensionari! VIDEO!
SUPER DEZVĂLUIRE! Dragnea pregătea lovitura pentru Patriarhul Daniel și pentru pensionari! VIDEO!
Politic Ultima Ora

SUPER DEZVĂLUIRE! Dragnea pregătea lovitura pentru Patriarhul Daniel și pentru pensionari!

Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, face o dezvăluire care, îl vizează pe Patriarhul BOR, PF Daniel, care, l-a un moment dat l-a decorat pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

Cîțu, afirmă că, Dragnea nu i-a spus lui PF Daniel, că, partidul său pregătește o lege privind impozitarea veniturilor bisericii.

„Dragi români, socialiștii lui Dragnea au inundat spațiul public cu informații false în această perioadă. Meritați să știți adevărul. V-au prezentat un program de guvernare exact ca în 2016 fără surse de finanțare.

Au schimbat prezentatorul – nu mai este Dragnea, este Grindeanu. Grindeanu, cel care a semnat Ordonanța 13 noaptea ca hoții, dar ca și atunci lipsește sura de finanțare.

În Ministerul Finanțelor Publice, din 2019, au pregătit o serie de măsuri care vin împotriva românilor.

Astăzi am să vă prezint trei dintre aceste măsuri, care sunt în acest document. Se cheamă Tabel de măsuri venituri și cheltuieli din 19 iulie 2019.

Cîțu îi face praf: ”Cu Dragnea ascuns, gașca lui ne spune că nu a vorbit niciodata de grațiere, amnistie și ca ordonanța 13 nu a existat niciodată”

Prima măsură – impozitarea veniturilor Bisericii. A doua măsură – supraimpozitarea pensiilor.

Este vorba de contribuții mai mari pentru toate pensiile. A treia măsură – polița de RCA să-i crească prețul începând de anul viitor.

Sunt trei dintre măsurile pe care le pregătesc socialiștii pentru anul viitor despre care nu vă spun.

Meritați să știți adevărul și voi continua să prezint toate aceste documente în perioada următoare”, a afirmat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, într-un videoclip postat miercuri pe Facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.