Liviu Pleșoianu O TRAGE DE MÂNECĂ pe Dăncilă. ”Să respecte regulile democrației”
Liviu Pleșoianu ia la mișto moțiunea. A adus lămâi în Parlament. Foto
Politic Ultima Ora

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, atac uluitor la jurnaliști: ”Eu vă voi spune de aici înainte GURIȘTI”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, lansează un atac de o duritate fără precedent la adresa postului Realitatea TV și a jurnaliștilor de la acest post de televiziune. Pleșoianu reacționează la campania Realitatea TV ”#GURA” și le transmite că au datorii de 25 de milioane de euro la stat.

”Atunci: „GURA” Realitatea TV!

  1. „GURA” Realitatea TV (că tot ați pornit voi campania „#GURA…”)! Sunteți de un tupeu chomolungmian, #IPOCRIȚILOR! 25.000.000 de EURO DATORIE la stat! Taxe și impozite NEPLĂTITE, INSOLVENȚĂ DE 7 ANI, împotriva oricărei LEGI! Voi dați lecții de economie, voi vorbiți despre bugetul statului, despre taxe și impozite? Nu vă e jenă? Câte secții de spital și câte săli de clasă am putea renova și utila cu banii pe care îi datorați voi, măi, #IPOCRIȚILOR!?
  2. „GURA” Realitatea TV! Patronul vostru, Maricel Păcuraru, a fost condamnat în 2014 la PATRU ANI de închisoare pentru SPĂLARE DE BANI și COMPLICITATE LA ABUZ ÎN SERVICIU în dosarul „Poșta Română”! Voi aveți tupeul să vorbiți despre „abuz în serviciu”? Voi aveți tupeul să vorbiți despre „corupție”? Voi aveți tupeul să pozați în ființe pure și impecabile? #IPOCRIȚILOR!
  3. „GURA” Realitatea TV! Pe lângă patronul „PENAL” Maricel Păcuraru, mai aveți un patron. El nu e „penal”, dar e #GEOSTRATEG. GUȘĂ-Geostrategul explica ieri savant – chiar la voi, la Insolvența TV – cum s-a uitat el în DEX și a observat că „M.IE” înseamnă, de fapt, „GURĂ”. Motiv pentru care v-ați pus voi toți în piept, marii „jurnaliști” de la iRealitatea TV, insigne cu „GURA PSD”. Ba chiar ați anunțat că demarați campania „GURA PSD”.

…Bun! Păi dacă tot ați demarat campania „GURA PSD” (de fapt „M.IE PSD”, dar o ardeți finuți și DEXologi…), atunci nu aveți niciun motiv să vă supărați dacă eu vă voi spune de aici înainte „GURIȘTI”. De ce să vă spun „jurnaliști”, câtă vreme voi singuri ați ales să fiți #GURIȘTI?! #GURIȘTILOR!

P.S. Doamna Rifai, domnule Rareș Bogdan? De câte ori vi se va spune de aici înainte „#GURIȘTI” (și, credeți-mă, EXACT așa vă va rămâne numele!), vă rog să aveți amabilitatea de a vă aminti ce spunea însuși GUȘĂ-Geostrategu’: „Conform DEX, M.IE înseamnă GURĂ”…

P.P.S. Doamna Rifai, domnule Rareș Bogdan? Când vă faceți emisiunile purtând insigna „GURA” în piept, vă rog de asemenea să aveți aceeași amabilitate. Să vă faceți emisiunile înțelegând exact (conform DEX, desigur!) ce ați ales să purtați pe sacouri…

P.P.P.S. Dacă mai am colegi care – din motive care-mi scapă – mai au de gând să meargă prin platorurile INSOLVENȚA TV, le recomand să poarte cu ei, la vedere, coli A4 sau chiar A3 pe care să scrie: „GURA iRealitatea TV”, „GURA Insolvența TV”, „Postul #GURIȘTILOR liberi”, „BANII ÎNAPOI, #IPOCRIȚILOR”, „25.000.000 de EURO pentru ȘCOLI și SPITALE, #GURIȘTILOR!”, „#GURIȘTII de la Lăcomia TV”, „#GURIȘTII DE LA PsihoPuPu TV” ș.a.m.d.”, scrie Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.