ALERTĂ! Bogdan Chirieac cere arestarea primarului sectorului 1, Clotilde Armand 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Bogdan Chirieac cere arestarea primarului sectorului 1, Clotilde Armand

Analistul politic, Bogdan Chirieac, este de părere că, vina pentru neridicarea gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei, o poartă edilul, Clotilde Armand.

Chirieac spune că Armand trebuie arestată de urgență pentru presupusa fraudă la alegerile locale pentru funcția de primar al Sectorului 1.

”Ca un simplu cetățean am văzut la televizor o fraudă electorală. Asupra acestui aspect s-a pronunțat însuși procurorul de caz.

Mai departe, cum să spui că alegerile au fost libere și corecte când noi am văzut de pe camere oficiale niște inși plecând cu niște saci de voturi.

După exact acel moment chiar nu mai ai ce să spui. Eu nu sunt deloc optimist, eu cred că ancheta va fi sugrumată.

De altfel, reacția procurorului care a ieșit public a fost reacția unui om curajos, profesionist, care a dat de înțeles că e modalitatea sa de a face față presiunii, dar nu poate rezista pentru că sistemul este împotriva lui.

Am văzut că procurorul general a amânat ancheta, nu există totuși niciun motiv. Voturile alea au fost numărate într-o noapte.

Zece polițiști judiciariști au nevoie de șase luni să numere aceleași voturi.

Mai departe vedem toate faptele pe care le comite doamna primar, Armand, arată că dânsa este deasupra legii.

Imaginați-vă cum era ca Dan Tudorache, primar la Sectorul 1, să refuze, că așa s-a trezit într-o dimineață, să plătească facturile la gunoaie.

Tot gunoiul pe stradă. Păi orice alt primar era luat din birou.

Cred că sunt considerente importante, iar eu cred că ancheta ca atare va fi strangulată, iar acesta este un caz evident de încălcare a democrației”, a spus Chirieac la RTV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.