Alertă. Viorica Dăncilă este Demisă. Premeirul a fost trădat de PSD. 2 octombrie ultima zi la Guvern
Ultima oră. Dăncilă promite sute de milioane de euro fermierilor români
Politic Ultima Ora

Dăncilă a izbucnit la adresa Opoziției. ”Vă faceți de râs”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi, în Parlament, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care-l conduce nu va trece și le-a transmis liderilor Opoziției că ei la guvernare ar fi un dezastru și un pericol pentru această țară.

„Stimați colegi, moțiunea de astăzi nu va trece. Ați mai încercat acest lucru și v-ați făcut de râs la vot. (…) Sunt parlamentari care se vor întoarce după această zi în comunitățile pe care le reprezintă și în fața cărora vor trebui să răspundă. Vor trebui să explice primarilor că proiectele lor pentru oameni nu se vor mai întâmpla. Vor trebui să dea socoteală că v-au lăsat să opriți PNDL-urile, investițiile demarate în comune, să dați afară 400.000 de bugetari și să eliminați toate măsurile de sprijin pe care noi le-am implementat! Vor trebui să explice că au lăsat “alianța tăierilor” să decidă destinul acelor comunități, destinul românilor.

Sunt mulți parlamentari care au responsabilitatea votului și care înțeleg foarte bine că alături de voi nu există viitor și nu există progres. Iar astăzi veți învăța această lecție usturătoare!

Și vă mai spun un lucru, stimați colegi din opoziție: să nu subestimați Partidul Social Democrat! Să nu credeți că ne vom opri vreodată, de la putere sau din opoziție, să luptăm contra voastră, a celor ce vreți să dezbinați România și s-o vedeți din nou în sărăcie.

Și, pentru că eu personal nu cred că vreți în mod real să guvernați această țară, vă îndemn să vă imaginați scenariul alegerilor de anul viitor cu PSD în opoziție și cu voi, alianța amatorilor, la guvernare. Ați mai fost zdrobiți, știți cum e.

Așa că, stimați colegi, lăsați guvernul să își facă treaba și să continue măsurile și reformele începute. Rămâneți în opoziție, unde, din fericire, toate amenințările și ideile voastre rămân la stadiul de vorbe. La guvernare, stimați colegi, ați fi un adevărat dezastru și un pericol pentru această țară!”, a spus Dăncilă, în Parlament.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.