ȘOC în PSD.
ȘOC în PSD.
Politic Ultima Ora

CUTREMUR în PSD. Lider important ajunge în fața judecătorilor. Nu poate justifica o sumă imensă de bani

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul în cazul preşedintelui PSD al Consiliului Județean  Neamţ Ionel Arsene, pentru o diferenţă de peste 40.000 de euro între venituri şi averea dobândită.

„Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 196.100 Lei (aprox. 43.519 Euro) între averea dobândită şi veniturile realizate de către ARSENE IONEL, împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului. Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel  Bacău, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către ARSENE IONEL”, anunţă instituţia.

CUTREMUR în PSD. Lider important ajunge în fața judecătorilor. Nu poate justifica o sumă imensă de bani 3

De asemenea, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către Ionel Arsene a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a menţionat în declaraţiile de avere completate în perioada 2017 – 2018, suma totală de 196.100 Lei, reprezentând împrumuturi  acordate în nume personal unei societăţi comerciale.

Ionel Arsene

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.