CUTREMUR ÎN PSD! Clotilde Armand anunță arestări! Fostul primar prins cu ilegalități! Nici oamenii de la Antena 3 și RTV nu scapă! 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

CUTREMUR ÎN PSD! Clotilde Armand anunță arestări! Fostul primar prins cu ilegalități! Nici oamenii de la Antena 3 și RTV nu scapă!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că, fostul edil al sectorului, deputatul PSD, Dan tudorache a dat locuințe ilegal unor jurnaliști și activiști de partid, fără ca aceștia să aibă dreptul legal.

”Aflu că oamenii apropiați de vechea administrație (activiști de partid, foști șefi de direcții ai primăriei, actuali angajați ai cabinetului parlamentar al fostului edil, șefi din Poliția Locală Sector 1 care se ocupau cu filajul meu și al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajați de la televiziunile Antena 3 și România TV) au fost răsplătiți de fostul primar cu locuințe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani.

Niciunul dintre ei nu îndeplinește condițiile de acordare a locuințelor și majoritatea au ”sărit” rândul pe lista de așteptare.

Astfel, voi trimite Corpul de Control să verifice situația și voi iniția un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii.

Nimeni nu este mai presus de lege – și asta trebuie să le intre bine în cap tuturor.

Dacă există angajați ai primăriei care au făcut nereguli vă asigur că vor plăti”, a scris primarița.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii