Cutremur în PNL. Cîțu rămâne fără o întreagă organizație județeană. ”Nu vrem să fim părtași la scoaterea PNL din istorie”. FOTO 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

Cutremur în PNL. Cîțu rămâne fără o întreagă organizație județeană. ”Nu vrem să fim părtași la scoaterea PNL din istorie”. FOTO

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila, fostul deputat Antoneta Ioniţă, şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Brăila, Sorin Ioniţă, au demisionat miercuri din PNL.

„Antoneta Ioniţă, prim-vicepreşedinte al PNL Brăila, şi Sorin Ion Ioniţă, prim-vicepreşedinte al municipalei PNL, am decis să demisionăm astăzi din Partidul Naţional Liberal.

Am luat această decizie convinşi că demnitatea şi respectul faţă de oameni, de principii şi de cuvântul dat, trebuie să rămână mai presus de orice joacă politică pentru interese.

Suntem profund dezamăgiţi de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, după declanşarea campaniei electorale interne.

Festivalul democraţiei’ s-a transformat într-un festival al lipsei de fair-play, al demagogiei şi al încălcării valorilor şi principiilor liberale. Au fost sacrificaţi oameni care au avut curajul opiniei şi al asumării.

Am sperat că lucrurile se vor îndrepta, că nu se va transforma totul într-un bâlci trist şi dezamăgitor pentru electoratul liberal.

Cutremur în PNL. Cîțu rămâne fără o întreagă organizație județeană. ”Nu vrem să fim părtași la scoaterea PNL din istorie”. FOTO 6

Din păcate, după alegerile trucate din PNL şi eliminarea lui Ludovic Orban, cel care a făcut din PNL un partid puternic şi din România o ţară cu perspective de dezvoltare şi prosperitate pentru oameni, a urmat concubinajul nefericit cu PSD.

Nu suntem dispuşi să fim părtaşi la acest act de scoatere a PNL în afara istoriei.

Dimpotrivă, am dedicat PNL-ului timpul, energia şi priceperea noastră, pentru a duce proiectele şi principiile liberale printre brăileni.

Considerăm în continuare că liberalismul este soluţia, dar nu acest liberalism, aservit unor interese obscure, ci liberalismul adevărat, cel care a făcut România modernă.

Decizia de a părăsi PNL nu este una uşoară. E tristă, după ani de muncă în echipa PNL, dar este singura corectă, pentru a ne putea păstra conştiinţa curată şi pentru a putea să ne uităm cinstit, în oglindă şi în ochii brăilenilor”, a scris Ioniță pe facebook.

Cutremur în PNL. Cîțu rămâne fără o întreagă organizație județeană. ”Nu vrem să fim părtași la scoaterea PNL din istorie”. FOTO 7

Libearlii brăileni afirmă că alături de cei doi, aproape toată organizația județeană Brăila s-a alăturat lui Orban.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.