Cristian Preda se ia de guler cu premierul: "Aşa e, Viorico! Să-mi fie ruşine pentru că le-am spus europenilor că eşti marioneta unui puşcăriaş”
Politic Ultima Ora

Cristian Preda se ia de guler cu premierul: „Aşa e, Viorico! Să-mi fie ruşine pentru că le-am spus europenilor că eşti marioneta unui puşcăriaş”

Europarlamentarul Cristian Preda i-a adminsitrat o replică mai mult decât caustică, pe pagina sa de socializare, prim-ministrului Viorica Dăncilă. Aceasta s-a arătat nemulţumită, în public, de conduita europarlamentarilor români de la Bruxelles.

Cristian Preda se ia de guler cu premierul: "Aşa e, Viorico! Să-mi fie ruşine pentru că le-am spus europenilor că eşti marioneta unui puşcăriaş”

„Aşa e, Viorico!

Să-mi fie ruşine pentru că le-am spus europenilor că eşti marioneta unui puşcăriaş, aruncând astfel ‘singura umbră asupra imaginii României’!

Până să audă aşa ceva de la mine, ei erau convinşi că eşti genială şi onestă…„, a scris Cristian Preda.

Replica vine după ce Viorica Dăncilă a fost criticată la Bruxelles pentru încălcările libertăţilor civile şi ale statului de drept. Premierul Viorica Dăncilă i-a atacat, într-un interviu acordat Antenei 3, pe europarlamentarii români care au „dezinformat” la nivel de UE.

„Cei care fac aceste lucruri ar trebui să le fie ruşine. Să le fie ruşine pentru faptul că i-au votat oamenii să apere ţara şi să o reprezinte. Indiferent de situaţia internă nu trebuie să exportăm problemele noastre la nivel european. (…) Eu nu văd că România a încălcat statul de drept. Nu aş vrea ca acest lucru să devină subiect de campanie electorală. Eu cred că acest subiect va aduce un prejudiciu României”, a declarat premierul.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.