Cristian Preda îi cere lui Tudorel Toader să oprească extrădarea jurnalistului turc: Guvernul Dăncilă se descalifică de tot în UE
Politic Ultima Ora

Cristian Preda o face praf pe Viorica Dăncilă: ”Doamnă prim-ministru, ne separă și dreptatea și abilitatea de a vorbi limba maternă”

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, referindu-se la declarațiile Vioricăi Dăncilă care l-au vizat, că, întrucât îi ”separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă”, nu pot avea nimic în comun. El afirmă că premierul este ”o marionetă agramată a corupților”.

Cristian Preda o face praf pe Viorica Dăncilă: ”Doamnă prim-ministru, ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă”

Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un ‘comportament nefiresc’, fiindcă aș fi atacat România. Această marionetă agramată a corupților se identifică, deci, cu țara și mă îndeamnă să ignor ‘lucrurile care ne despart’ și să văd ‘lucrurile care ne unesc’”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Preda, relatează Mediafax.

El a ținut să-i transmită și un mesaj direct premierului Viorica Dăncilă.

”Vreau să-i transmit și eu un lucru simplu: doamna prim-ministru, întrucât ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în țară, tocmai văzând dezastrul pe care l-ați produs. Voi face tot ce e omenește posibil pentru a vă îndepărta de la putere și pentru ca neghiobii care își folosesc pozițiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, i-a transmis Preda Vioricăi Dăncilă..

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, sâmbătă, pe europarlamentarii care au susținut adoptarea unei rezoluții a Parlamentului European privind statul de drept din România. Ea a spus că înainte erau doar Monica Macovei și Cristian Preda, dar acum au fost mai mulți cu această atitudine.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii