Cristian Preda îi cere lui Tudorel Toader să oprească extrădarea jurnalistului turc: Guvernul Dăncilă se descalifică de tot în UE
Politic Ultima Ora

Cristian Preda o face praf pe Viorica Dăncilă: ”Doamnă prim-ministru, ne separă și dreptatea și abilitatea de a vorbi limba maternă”

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, referindu-se la declarațiile Vioricăi Dăncilă care l-au vizat, că, întrucât îi ”separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă”, nu pot avea nimic în comun. El afirmă că premierul este ”o marionetă agramată a corupților”.

Cristian Preda o face praf pe Viorica Dăncilă: ”Doamnă prim-ministru, ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă”

Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un ‘comportament nefiresc’, fiindcă aș fi atacat România. Această marionetă agramată a corupților se identifică, deci, cu țara și mă îndeamnă să ignor ‘lucrurile care ne despart’ și să văd ‘lucrurile care ne unesc’”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Preda, relatează Mediafax.

El a ținut să-i transmită și un mesaj direct premierului Viorica Dăncilă.

”Vreau să-i transmit și eu un lucru simplu: doamna prim-ministru, întrucât ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în țară, tocmai văzând dezastrul pe care l-ați produs. Voi face tot ce e omenește posibil pentru a vă îndepărta de la putere și pentru ca neghiobii care își folosesc pozițiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, i-a transmis Preda Vioricăi Dăncilă..

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, sâmbătă, pe europarlamentarii care au susținut adoptarea unei rezoluții a Parlamentului European privind statul de drept din România. Ea a spus că înainte erau doar Monica Macovei și Cristian Preda, dar acum au fost mai mulți cu această atitudine.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.