Lupta Corinei Crețu are REZULTATE. Românii își doresc calea europeană
Politic

Comisar european în vizită

Comisar european în vizită

Comisar european în vizită – Corina Crețu, comisarul european pentru politică regional, va efectua o vizită oficială în România în perioada 18-19 decembrie.

Dl. Mihai Tudose, prim-ministrul României, dna. Carmen Daniela Dan, ministrul afacerilor interne, dl. Felix Stroe, ministrul transporturilor, dl. Marius Nica, ministrul delegat pentru fonduri europene, dl. Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene, și dl. Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – sunt persoanele care se vor întâlni cu înaltul oficial european.

Comisarul Corina Crețu va lua parte la ceremonia de semnare a unei serii de contracte cu finanțare europeană, vizitând și alte proiecte. D-na Crețu va participa și la Gala Fondurilor Structurale 2017. Ea va avea un dialog cu cetățenii de la Academia de Studii Economice din București și va lua parte la ceremonia de premiere a concursului pentru elevi „Lider European”.

Comisarul pentru politica regional a declarant înainte vizitei sale:

Numeroase eforturi au fost făcute pentru implementarea programelor finanțate prin politica de coeziune din România, iar progresele înregistrate sunt clare. Acestea trebuie însă continuate. Așa cum am spus adeseori, investițiile eficiente, ale căror beneficii pentru cetățeni sunt vizibile rapid, reprezintă principalul argument pentru menținerea politicii de coeziune printre politicile europene importante și în perioada post-2020

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.