Claudiu Manda a solicitat oficial măsuri de securitate sporite la Parlament. "Fără tăvăliri prin fața plenului!" 1
Peședintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat că din calculele Comisiei rezultă că 6 milioane de români au fost interceptați de SRI.
Politic Ultima Ora

Claudiu Manda a solicitat oficial măsuri de securitate sporite la Parlament. „Fără tăvăliri prin fața plenului!”

Senatorul PSD Claudiu Manda a anunțat că a făcut demersuri pentru ca măsurile de securitate la Parlament să fie sporite, în așa fel încât să nu mai existe situații cu persoane care se „tăvălesc” prin fața plenului.

„Am solicitat Secretariatului General al Senatului să sporească măsurile de securitate până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare şi dacă vorbim de prelungirea sesiunii parlamentare în aşa fel încât evenimentele pe care le-am avut săptămâna trecută să nu se mai repete. Am mandatat staff-ul prin decizia Biroului permanent şi personalul Senatului să evite astfel de situaţii.

Situaţia de data trecută sub pretextul de a fi vizitator şi a vizita Parlamentul, când cei care au venit şi s-au tăvălit prin faţa plenului de la Camera Deputaţilor, nu cred că o să se mai întâmple. Am mai cerut un lucru staff-ului să ne prezinte până la următoarea şedinţă a Biroului permanent o analiză privind situaţia din parlamentele ţărilor din Europa – Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia şi Parlamentul European să vedem cum sunt tratate acolo astfel de momente şi dacă au instrumente în regulamentele de acolo pentru a preveni astfel de situaţii”, a spus Manda, luni, după şedinţa conducerii Senatului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii