Ciolacu anunță că România va înregistra peste 10.000 de cazuri de Coronavirus! Rafila și Streinu nu recomandă organizarea alegerilor 3
Politic Ultima Ora

Ciolacu anunță că România va înregistra peste 10.000 de cazuri de Coronavirus! Rafila și Streinu nu recomandă organizarea alegerilor

Marcel Ciolacu a declarat, că lucrurile sunt scăpate de sub control în acest moment în România în ceea ce privește impactul pandemiei.

„Noi am fost foarte clari, am prezentat părerea specialiștilor, care este una fără dubii: lucrurile sunt scăpate de sub control în România în acest moment. Dacă ne luăm după numărul populației, avem cele mai multe decese din Europa. Prioritatea românilor este acestă criză sanitară. Pe urmă vorbim de educație, de economie, să plătim împrumuturile – avem timp.

Dar prioritatea rămâne sănătatea. Noi am spus să ne întâlnim toate forțele politice, să facem un pact pentru sănătate. Poate facem o comunicare comună a tuturor politicienilor, lăsăm numai specialiștii să comunice.

Există o dispută pentru faptul că acum în rândul Partidului Social Democrat sunt cei mai buni specialiști, mă refer și la domnul Rafila și la domnul Streinu-Cercel.

Ciolacu anunță că România va înregistra peste 10.000 de cazuri de Coronavirus! Rafila și Streinu nu recomandă organizarea alegerilor 4

De când și-au arătat intenția și sunt pe listele Partidului Social Democrat, au dispărut specialiștii, nu mai avem voie să vorbim cu specialiști. Am făcut un apel către PNL să venim cu specialiștii noștri și să vină și dumnealor cu specialiștii lor ca să găsim soluțiile cele mai bune.

Este evident că avem de-a face un un trend ascendent. Normal, orice Guvern, orice președinte normal ar fi venit, ar fi făcut un apel și ar fl luat niște măsuri să stopăm acest trend ascendent.

Ciolacu anunță că România va înregistra peste 10.000 de cazuri de Coronavirus! Rafila și Streinu nu recomandă organizarea alegerilor 5
Adrian Streinu-Cercel că problema gripei este gravă: Vaccinați-vă!

Noi peste o săptămână intrăm în campanie electorală. Specialiștii spun că nu e o problemă ziua votului, ci campania, deoarece există o fluctuație pe mijloacele de transport”, a spus Marcel Ciolacu, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.