ALERTĂ. Mitingul PSD. Ambasada SUA a emis o Alertă de violențe în București
Politic

Ce vrea să vadă SUA în România

Hans Klem, Ambasadorul SUA în România, a declarat marți, 30 ianuarie 2018, la Zalău, că speră ca România să intre într-o perioadă de stabilitate, deoarece predictibilitatea şi stabilitatea sunt foarte importante pentru România.

Schimbările de Guvern care au avut loc pe parcursul ultimelor luni, nu reprezintă ‘o situație ideală‘, în opinia acestuia.

„Predictibilitatea, stabilitatea sunt foarte importante pentru România şi, de asemenea, pentru partenerii săi. Sper că acum vom intra într-o perioadă de stabilitate”, a afirmat înaltul oficial american.

Citește și:Impozitarea veniturilor bisericii.Ministrul de Finanțe aplică regulile

Hans Klem nu are o părere formată despre noul Guvern, mai ales că nu îi cunoaște pe nici unul din ei și nici nu au existat discuții până în momentul de față.

„Nu am avut încă şansa să mă întâlnesc cu prim-ministrul sau cu cineva din cabinet. Le doresc mult succes, care să aducă pace, stabilitate şi prosperitate tuturor românilor. (…) Să fiu sincer, trebuie să accept ce prim-ministrul a spus ieri, că intenţionează să implementeze programul de guvernare al coaliţiei. Nu ştiu încă foarte multe despre priorităţile dânsei. Aştept momentul potrivit, pentru viitor, să mă prezint prim-ministrului şi personal. Îi doresc numai bine”, a concluzionat Hans Klemm.

Citește și:Răspuns tranșant al Comisiei Europene după declarațiile lui Liviu Dragnea

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.