Ce poartă PSD-iștii în piept? Un "Coldea" stilizat, de 2 dolari 1
Politic Ultima Ora

Ce poartă PSD-iștii în piept? Un „Coldea” stilizat, de 2 dolari

Din arsenalul de miting al celor de la PSD face parte și un abțibild lipit pe piept, cu mesajul Interzis spionilor! Logo-ul a fost ultilizat toată săptămâna de filiale pentru a-i mobiliza pe oameni să se adune la manifestația organizată împotriva „statului paralel”.

Spionul care face trimitere la Florian Coldea este un simbol ușor de găsit pe Internet. Mai exact apare pe site-ul Iconfinder alături de mii de simboluri și costă 2 dolari. Poate fi cumpărat în format vectorial și cu diverse dimensiuni, în funcție de utilizare – de la format mic pentru breloc, de exemplu, până la bannere de pus pe blocuri.

Ce poartă PSD-iștii în piept? Un "Coldea" stilizat, de 2 dolari 2

Categoria la care designerii au pus acest desen e ceva mai largă și cuprinde reprezentarea mai multor infracțiuni, cum ar fi spionaj, spionaj cibernetic, hacker. Cei de la PSD au folosit imaginea adăugându-i și semnul Interzis, precum și cuvintele: Jos statul paralel! și Stop abuzurilor în justiție!

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii