Doliu imens în PSD
Doliu imens în PSD
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO. Ce a scris fostul trezorier al PSD, care s-a spânzurat în sediul partidului. Biletul de adio al omului care a fost 20 de ani membru de partid

Fostul trezoriei al PSD Bârlad, Dumitru Țăranu, în vârstă de 73 de ani, a fost găsit spânzurat, vineri în sediul partidului.

Omul cu o vechime de peste 20 de ani în PSD a lăsat un bilet de adio.

„Te-am iubit cum nu a făcut-o nimeni. Dar nu ai meritat!, era scris pe biletul care a fost predat procurorului de caz, care anchetează dosarul de moarte suspectă.

Fostul trezorier s-a spânzurat în sediul PSD Bârlad
Fostul trezorier s-a spânzurat în sediul PSD Bârlad

Acesta a fost văzut parcând în fața clădirii, însă nu se cunosc motivele care au dus la gestul extrem ce a urmat.

Din biletul de adio s-ar deduce o decepție în dragoste. Bărbatul și-ar fi părăsit soția în urmă cu trei ani pentru o colegă din PSD Bârlad.

Liderii PSD Vaslui și Bârlad s-au deplasat la sediul partidului, însă nu au oferit declarații. Trupul neînsuflețit al lui Dumitru Țăranu a fost ridicat de cei de la Medicina Legală.

”Astăzi ne despărțim de cel care vreme de 23 de ani a deschis și închis sediul PSD Bârlad în fiecare zi cu regularitatea pe care doar un om călit în cariera militară putea s-o facă.
De astăzi dl Țăranu va fi doar în amintirile noastre, în orice comparație la care vrând/nevrând orice înlocuitor va fi supus.
Cei care l-au cunoscut pot fi alături de familie, prieteni și colegi la ora 13.00 la Capela cimitirului Eternitatea.
Hotărârea sa de a încheia prematur și împotriva dorinței lui Dumnezeu existența pe acest pământ, ne-a șocat pe toți cei din jurul său, nefiind capabili să descifrăm resorturile interioare ce au stat înaintea lucrurilor bune pe care le-ar mai fi putut face în viitor.Dumnezeu să-l ierte!”, a anunțat PSD Bârlad.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.