Dumitru Focșa a demisionat
Dumitru Focșa a demisionat
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Ce a decis după 13 ani de căsătorie, nevasta bătută de deputatul fost, AUR, Dumitru Focșa.

 Nevasta bătută de deputatul exckus dun AUR, Dumitru Focșa a decis să pună capăt mariajului de 13 cu Dumitru Focșa.

Mai mult, nevasta lui Focșa regretă că, scandalul în care ea l-a dat pe deputatul independent pe mâna procurorilor pentru că a fost bătută de politician, a ajuns în presă, a spus acesta la Antena3 CNN.

„Eu voi intenta divorț așa cum am și voi vedea liniștită de viața mea. Am discutat despre faptul că am sunat la 112.

Singurul lucru pe care îl regret este că totul a ajuns să fie atât de mediatizat și să afecteze partidul AUR, eu nu mi-am dorit acest lucru.

În rest, nu. Deci era normal să sun, am fost agresată. Am regretat că s-a mediatizat. Nu mi-am dorit nicio secundă acest lucru.

Legat de plângerea făcută la poliție, intenționez să o retrag deoarece nu vreau să mă răzbun pe el sub nicio formă.

Tot ce îmi doresc este să divorțez și să ne vedem fiecare de viața lui. Atât. Asta este ceea ce îmi doresc”, a spus nevasta lui Focșa.

Nevasta bătută de deputatul Dumitru Focșa, divorțează
Nevasta bătută de deputatul Dumitru Focșa, divorțează

Nevasta bătută spune că își va retrage plângerea depusă la poliție împotriva deputatului Focșa

„Eu voi intenta divorț așa cum am și voi vedea liniștită de viața mea. Am discutat despre faptul că am sunat la 112. Singurul lucru pe care îl regret este că totul a ajuns să fie atât de mediatizat și să afecteze partidul AUR, eu nu mi-am dorit acest lucru. În rest, nu. Deci era normal să sun, am fost agresată. Am regretat că s-a mediatizat. Nu mi-am dorit nicio secundă acest lucru.

Legat de plângerea făcută la poliție, intenționez să o retrag deoarece nu vreau să mă răzbun pe el sub nicio formă. Tot ce îmi doresc este să divorțez și să ne vedem fiecare de viața lui. Atât. Asta este ceea ce îmi doresc.

Fără nicio presiune am discutat și am realizat că totuși după 13 ani petrecuți împreună, scopul meu nu este să mă răzbun, nu este să îi fac rău, ci doar să ne despărțim și să continuăm viețile separate.

Agresiunea, a existat. Declarația este făcută la poliție. Plângerea mi-o retrag, nu pentru că nu ar fi existat agresiunea, ci pentru că am hotărât că nu vreau să mă răzbun pe omul lângă care am trăit 13 ani și lângă care am petrecut și foarte multe momente bune, pe care l-am susținut, care m-a susținut și el atunci când am avut nevoie.

Am hotărât că cel mai bine este să ne separăm, să divorțăm”, a spus soţia deputatului Dumitru Focşa, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

Deputatul Dumitru Focşa vine cu o nouă explicație după ce și-a agresat soția spunând că tensiunile din căsnicie au venit „pe fondul dedicării totale în cariera politică” și consideră că partidul AUR s-a grăbit să-l excludă fără a aștepta o concluzie a unei anchete oficiale.

Parlamenterul spune că nu își va da demisia din forul legislativ, deși chiar președintele formațiunii politice, George Simion, i-a cerut să facă acest gest. De asemenea, fostul deputat AUR susține că vrea să inițieze o dezbatere despre violența împotriva femeilor.

”Fără îndoială, nu există scuză pentru nicio faptă de violenţă şi mai ales cea îndreptată împotriva membrilor familiei. Tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării mele totale în cariera politică, muncind şapte zile din şapte atât la Bucureşti, cât şi în teritoriu, acolo unde am fost mereu prezent pentru a asculta doleanţele cetăţenilor.

În aceşti doi ani nu am fost numai un parlamentar al partidului AUR, ci un parlamentar al constănţenilor. Stau dovadă mesajele de susţinere primite de la cetăţeni, ceea ce nu arată altceva decât că mi-am făcut datoria”, afirmă Focşa.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.