A apărut CV-ul șefei ANAF, cu un numele este greșit. Experiența nu o recomandă pentru postul primit cadou de la PSD
Politic Economic Social Ultima Ora

Categoria ”LA TRECUTU-ȚI MARE”: CV-ul ȘEFEI DE LA ANAF ESTE ÎNCĂ SECRETIZAT, LA 4 ZILE DE LA NUMIREA ÎN FUNCȚIE

Luni, în cea de-a patra zi de la preluarea mandatului ANAF, CV-ul Mihaelei Triculescu nu este încă disponibil, nici pe site-ul Ministerului Finanţelor, nici pe cel al ANAF.

Surse avizate au declarat pentru „Adevărul” că CV-ul nu poate fi postat încă pentru că noul şef al ANAF nu a furnizat documentul niciuneia dintre cele două instituţii.

În plus, Mihaela Triculescu nu a fost prezentată încă niciunuia dintre cele două colective, nici la Ministerul Finanţelor, nici la ANAF.   Oficial, se ştie doar că este „un economist cu o vastă experienţă”, după cum a comunicat premierul Viorica Dăncilă

„Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experienţă. În ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii”, a informat joi Executivul.

Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, susţinea Guvernul săptămâna trecută.

În 2011, conform datelor „Adevărul”, Mihaela Triculescu era director adjunct la Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor Dolj (CRFPA) Dolj, ulterior deschizându-şi propriul Cabinet de insolvenţă care-i poartă numele.

Cabinetul este înregistrat în 2016, dar datele sale financiare pe anii 2016 şi 2017 nu sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, deşi toate companiile au raportat datele financiare pe 2017.

De fapt, după cum se vede mai sus, în documentul preluat de pe site-ul MFP, ultima declaraţie depusă de Mihaela Triculescu a avut loc la data la care s-a înregistrat.

Potrivit datelor furnizate de site-ul jurisprudenţa.com, lichidatorul judiciar Mihaela Triculescu a participat recent la procese de lichidare.

Mihaela Triculescu a participat, în 2015, la proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă, dar a fost respinsă, scrie profit.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.